arrow_drop_up arrow_drop_down
motivision-business-coaching-accountant-boekhoudkantoor-limburg

Wij doen het anders

Ondernemen met jouw droom en missie centraal

Ontdek hoe wij het doen
motivision-ondernemerscoach-businesscoach-loopbaancoach-thuiswerkcoaching-boekhouding-boekhoudkantoor

Hoe wij het zien

Wanneer je een zaak start, heb je een droom; Je weet exact hoe jij de wereld gaat veranderen. Het is net alsof je even terug kind bent. Maar heel wat professionals lopen na een tijdje vast in een kluwen van regels, onzekerheden of tegenslag. En dan is het niet eenvoudig om je ogen op je droom te houden. Wij ondersteunen ervaren en beginnende ondernemers om hun dromen te realiseren en geven hen bewegingsvrijheid in een soms ingewikkeld landschap.
hypnotherapie limburg hypnose hypnotherapeut

Hoe wij het dromen

Wij dromen van een wereld met een eerlijke en duurzame economie. Een wereld waarin ondernemers en hun teamleden gepassioneerd werken aan eenzelfde missie. Een wereld waarin “werken” niet gezien wordt als een straf of een noodzakelijk kwaad, maar als een manier om je dromen na te streven en je persoonlijke missie te realiseren. Een wereld waarin een "9-5-mentaliteit" niet meer bestaat en waar werken "van weekend naar weekend" verleden tijd is.
NLP therapie Bree Limburg

Hoe wij het willen

Onze missie is om jou te ondersteunen om je eigen droom en missie te ontdekken en na te streven, als ondernemer of misschien als teamlid van een onderneming. We ondersteunen je in elke fase van deze missie. Zowel bij de harde parameters als de zachte parameters én hun persoonlijke ontwikkeling. Out-of-the-box denken is niet aan ons besteed, wij geloven namelijk niet dat er überhaupt een box bestaat. 
Welke vormen van therapie bestaan er buiten IEMT?

Hoe wij het realiseren

Wij coachen je bij jouw persoonlijke groei en de groei van je onderneming. Naast Business coaching kun je ook bij Motivision terecht voor ondernemerscoaching, loopbaancoaching, starterscoaching en thuiswerkcoaching. Ook organiseren we mastermind sessies en groepstrainingen voor onze klanten.

Hoe wij de toekomst inspireren

Heel wat jongeren en jongvolwassenen zijn op zoek naar hun “why”, hun droom en missie in het leven. Daarom vinden we het bij Motivision belangrijk om ook onze jongeren de nodige tools te geven om keuzes te maken die in lijn liggen met hun dromen. Zij zijn tenslotte de toekomst van morgen. Sinds 2010 hebben we al meer dan 150.000 jongeren, leerkrachten en ouders geïnspireerd met onze masterclasses en workshops rond o.a. talent, je "why" ontdekken, een studierichting vinden die echt bij je past, ondernemen,...

Voor meer informatie over ons aanbod voor jongerenen scholen kun je terecht op de website van "Inspire the Future".